Makelaar Hooge Zwaluwe

Bent u op de uitkijk voor een nieuwe thuisbasis in Hooge Zwaluwe, of overweegt u uw huidige woning te verkopen? Bliek Vastgoed, uw deskundige makelaar in Hooge Zwaluwe, biedt de helpende hand die u nodig heeft. Ons netwerk, dat zich uitstrekt over Hooge Zwaluwe en verder, stelt ons in staat om effectief te bemiddelen tussen kopers en verkopers van vastgoed.

Het charmante dorp Hooge Zwaluwe in Noord-Brabant, met zijn hartelijke gemeenschap, omvat meer dan X woningen en huisvest meer dan 1.700 inwoners. Onze experts zijn voortdurend up-to-date met de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en hebben voorkennis over spoedig beschikbare objecten. Door onze uitgebreide ervaring en lokale expertise zijn we perfect uitgerust om u te begeleiden bij het aankopen van uw droomhuis of het succesvol verkopen. Laat ons uw wensen weten en ontdek wat Bliek Vastgoed voor u kan betekenen.

 Afspraak maken

 

Waarom kiezen voor een makelaar in Hooge Zwaluwe

Waarom zou u voor Bliek kiezen als uw makelaar in Hooge Zwaluwe? Als u op zoek bent naar een nieuw thuis of van plan bent uw woning in Hooge Zwaluwe te verkopen, dan is onze deskundigheid in de lokale markt onmisbaar. Onze grondige kennis van Hooge Zwaluwe stelt ons in staat u gedurende het hele proces uitstekend te ondersteunen. Samen zorgen wij ervoor dat uw woning klaar is voor de verkoop, inclusief het op orde brengen van alle noodzakelijke papierwerk. Daarna bepalen we in overleg een realistische verkoopprijs. Van het opstellen van het verkoopcontract tot aan de eigendomsoverdracht, u kunt op onze begeleiding rekenen om het verkooptraject soepel te doorlopen.

Bij de aanschaf van een nieuwe woning zijn wij eveneens uw betrouwbare partner. Wij onderhandelen voor u over de prijs en bieden advies over de staat van het onroerend goed. Door uw voorkeuren te combineren met onze marktkennis, vergroot u de kans om uw droomhuis te vinden.

Afspraak maken

 

 Bliek makelaar

 

Werkzaamheden van ons als makelaar Hooge Zwaluwe

  1. Het onderhouden van contacten met zowel de verkopende partij als de kopers. Dit houdt in dat we goed luisteren naar de wensen en eisen van onze klanten om  goed te kunnen bemiddelen.
  2. We beoordelen de waarde van woningen en ander onroerend goed. We doen dit door de markt te analyseren en vergelijkbare huizen en panden in de omgeving te bekijken en te taxeren.
  3. Wanneer een huis in de verkoop staat promoten we het te verkopen of te verhuren onroerend goed. Dit kan door middel van het plaatsen van advertenties in social media of Google, het organiseren van open huizen dagen en het gebruik maken van Funda.
  4. We zorgen voor het plannen en uitvoeren van bezichtigingen voor potentiële kopers of huurders.
  5. Wij zijn de partij die onderhandelen over de verkoopvoorwaarden namens de verkoper of koper.
  6. Wanneer het pand verkocht is zorgen wij voor het begeleiden van de administratieve en juridische afhandeling van de verkoop. Hierbij kan het gaan om het opstellen van koopcontracten, het controleren van de juridische status van onroerend goed en het assisteren bij de eigendomsoverdracht.
  7. Wij van Bliek vastgoed hebben een groot een professioneel netwerk inclusief financiële adviseurs en notarissen.
  8. Advies geven: Het adviseren van klanten over de marktcondities, prijzen, hypotheken en juridische vereisten.


 

Veelgestelde Vragen 

Is een makelaar noodzakelijk in Drimmelen? Ja, voor deskundige lokale begeleiding door het hele proces heen.

Wat kost een makelaar? De kosten variëren afhankelijk van de geleverde diensten en de complexiteit van de transactie. Bliek Vastgoed biedt een transparant, all-in tarief van € 2.950 voor het volledige verkooppakket, zonder onverwachte kosten. 

Hoe lang duurt een verkoopproces gemiddeld? Dit is afhankelijk van de markt, maar in de huidige markt worden woningen meestal snel verkocht, vaak binnen drie maanden. Echter, factoren zoals prijsstelling, staat van onderhoud en locatie kunnen de duur beïnvloeden. Het is verstandig om samen met uw makelaar een verkoopstrategie te bepalen. 

Kan ik ook zonder makelaar kopen of verkopen? Ja, dit is mogelijk, maar met een makelaar profiteert u van essentiële lokale kennis en ervaring, wat het proces efficiënter en minder stressvol maakt. 

 

 Makelaar Drimmelen

 

Uw huis verkopen is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Bij Bliekvastgoed zorgen we voor een uitstekende begeleiding bij dit proces. Voor een vast bedrag van € 2.950 all-in bieden wij een compleet verkooppakket, inclusief het Funda Package (foto's, 360° Virtual Tour, video, plattegronden, meetrapport) en Energielabel.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking en een waardebepaling. Samen met u bepalen we de reële waarde van uw woning en stellen we een verkoopplan op om uw huis optimaal te verkopen.

Bij Bliekvastgoed staat een persoonlijke benadering centraal. In een persoonlijk onderhoud vertellen wij u graag meer over onze scherp geprijsde diensten en hoe wij u kunnen ondersteunen in het verkoopproces. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

 

 Afspraak maken

 

Bliek Vastgoed staat al lang bekend om zijn deskundigheid, betrouwbaarheid en persoonlijke service, een vaste waarde in de vastgoedwereld van Drimmelen en omstreken. Gevestigd in een prachtig opgeknapte monumentale boerderij uit 1727 in Drimmelen, biedt ons bureau een unieke mix van historische sfeer en hedendaagse professionaliteit. Actief als makelaar en taxateur in deze regio sinds 2007, hebben we een uitmuntende reputatie opgebouwd in plaatsen zoals Drimmelen, Made, Raamsdonksveer, en Oosterhout. Onze klanten prijzen onze heldere communicatie, concurrerende prijzen, en onze toewijding aan het realiseren van hun woonwensen. Met Bliek Vastgoed kiest u voor een makelaarskantoor dat uw belangen centraal stelt en u met zorg begeleidt.