Makelaar Lage Zwaluwe

Zoekt u naar uw droomhuis in Lage Zwaluwe of bent u van plan uw eigen woning te verkopen? Bij Bliek Vastgoed, uw vertrouwde makelaar in Lage Zwaluwe, staan we klaar om u van dienst te zijn. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Lage Zwaluwe en de omliggende gebieden, bieden wij ondersteuning aan zowel verkopers als kopers van onroerend goed.

Lage Zwaluwe, een klein dorp gelegen in Noord-Brabant, kenmerkt zich door een knusse dorpskern en een bevolking van ruim 4.100 mensen. Ons team is continu op de hoogte van het actuele woningaanbod en op de hoogte van woningen die spoedig op de markt komen. Met onze diepgaande kennis van de lokale markt en onze toewijding, zijn wij uitstekend gepositioneerd om u te assisteren in de zoektocht naar uw ideale woning. Contacteer ons vandaag nog om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn bij het aankopen of verkopen van uw woning.

Afspraak maken

 

Waarom kiezen voor een makelaar in Lage Zwaluwe 

Waarom is het zinvol om voor Bliek te kiezen als uw makelaar in Lage Zwaluwe? Indien u een nieuwe woning zoekt of uw huidige huis wilt verkopen in Lage Zwaluwe, is onze lokale en betrouwbare expertise essentieel. We hebben diepgaande kennis van het gebied en begeleiden u uitstekend gedurende het volledige traject. Als uw makelaar in Lage Zwaluwe werken we nauw met u samen om uw huis verkoopklaar te maken, inclusief het gereedmaken van alle benodigde documenten. Vervolgens bepalen we samen een realistische vraagprijs. Van het opmaken van de koopovereenkomst tot aan de overdracht zijn wij aan uw zijde, om ervoor te zorgen dat u zorgeloos door het verkoopproces gaat.

Uw huis verkopen is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Bij Bliekvastgoed zorgen we voor een uitstekende begeleiding bij dit proces. Voor een vast bedrag van € 2.950 all-in bieden wij een compleet verkooppakket, inclusief het Funda Package (foto's, 360° Virtual Tour, video, plattegronden, meetrapport) en Energielabel. 

Ook bij de aankoop van een nieuwe woning staan wij voor u klaar. We voeren onderhandelingen over de prijs en geven advies over de conditie van het pand. Met uw wensen in gedachten en onze kennis van de markt, verhogen we de kans op het vinden van uw ideale woning.

 Afspraak maken

 

 Makelaar Drimmelen


Bliek Vastgoed is uw makelaar in Lage Zwaluwe

Bij Bliekvastgoed staat een persoonlijke benadering centraal. In een persoonlijk onderhoud vertellen wij u graag meer over onze scherp geprijsde diensten en hoe wij u kunnen ondersteunen in het verkoopproces. 

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking en een waardebepaling. Samen met u bepalen we de reële waarde van uw woning en stellen we een verkoopplan op om uw huis optimaal te verkopen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. 

 

Onze diensten: 

 •  Wij onderhouden contact met zowel de verkoper als ook de kopende partij. Wij zorgen ervoor om goed naar beide partijen te luisteren en hun wensen en eisen zo goed mogelijk na te komen en hierover te onderhandelen. 
 • Wij bieden een gratis waardebepaling van uw woning of huis aan. Wij analyseren hiervoor de markt en vergelijken relevante huizen en panden in de omgeving. 
 • Indien een woning wordt verkocht zijn wij verantwoordelijk voor het promoten van de verkoop of het huren van dit onroerend goed. Hiervoor maken en plaatsen wij advertenties op Google of social media, organiseren openhuisdagen en maken gebruik van Funda. 
 • Bezichtigingen voor potentiële kopers of huurders worden door ons uitgevoerd en gepland en goed met u gecommuniceerd. 
 • Wij zijn de onderhandelaar tussen beide partijen die zich met de verkoopvoorwaarden en wensen van verkoper en koper bezighoud.  
 • Wanneer de verkoop is gelukt begeleiden wij de administratieve en juridische afhandeling door het opstellen van koopcontracten, het controleren van de juridische status en door assistentie te geven bij de eigendomsoverdracht. 
 • Bliek Vastgoed heeft toegang tot een groot professioneel netwerk, waaronder ook financiële adviseurs en notarissen. 
 • Wij adviseren klanten over de marktcondities, hypotheken, prijzen en juridische vereisten.

 

 Veelgestelde vragen: 

 • Is een makelaar noodzakelijk in Raamsonksveer? Voor deskundige begeleiding zeker aan te raden.
 • Wat kost een makelaar? Bliek Vastgoed biedt een transparant, all-in tarief van € 2.950 voor het volledige verkooppakket.
 • Hoe lang duurt het verkoopproces? Dit varieert, maar meestal binnen drie maanden, afhankelijk van verschillende factoren.
 • Kan ik zonder makelaar kopen of verkopen? Het is mogelijk, maar een makelaar biedt onmisbare lokale kennis en ervaring.

 Afspraak maken

 

 Makelaar Oosterhout - Erik Bliek

 

Bliek Vastgoed staat al lang bekend om zijn deskundigheid, betrouwbaarheid en persoonlijke service, een vaste waarde in de vastgoedwereld van Drimmelen en omstreken. Gevestigd in een prachtig opgeknapte monumentale boerderij uit 1727 in Drimmelen, biedt ons bureau een unieke mix van historische sfeer en hedendaagse professionaliteit. Actief als makelaar en taxateur in deze regio sinds 2007, hebben we een uitmuntende reputatie opgebouwd in plaatsen zoals Drimmelen, Made, Raamsdonksveer, en Oosterhout. Onze klanten prijzen onze heldere communicatie, concurrerende prijzen, en onze toewijding aan het realiseren van hun woonwensen. Met Bliek Vastgoed kiest u voor een makelaarskantoor dat uw belangen centraal stelt en u met zorg begeleidt.