Gratis waardebepaling bij Bliek Vastgoed

Bent u van plan om uw woning te verkopen en benieuwd naar de actuele waarde van uw woning? Bij Bliek Vastgoed bieden wij een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan. Tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis nemen wij uitgebreid de tijd om uw woning te bekijken en te beoordelen.

Onze makelaars kijken daarbij naar diverse aspecten van uw woning, zoals de indeling, ligging en onderhoud. Is er recent nog iets verbouwd of vernieuwd? Heeft u energiebesparende maatregelen getroffen? Al deze factoren spelen een rol bij de bepaling van de waarde van uw woning.

Wij zijn gevestigd in de regio Midden-Brabant en hebben ruime kennis van de lokale woningmarkt. Door onze expertise kunnen wij een realistische en accurate inschatting maken van de waarde van uw woning.

Na de waardebepaling ontvangt u van ons een op maat gemaakt verkoopadvies. Hierin leggen wij uit hoe wij de waarde van uw woning hebben bepaald en adviseren wij u over de verkoopprijs en onze verkoopstrategie.

Bij Bliek Vastgoed brengen wij geen kosten in rekening voor de waardebepaling en het verkoopadvies. Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw woondoel. Wilt u ook duidelijkheid over de waarde van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

 

Gratis waardebepaling