Makelaar Drimmelen

Op zoek naar een woning of van plan uw huidige huis in Drimmelen te verkopen? Bij ons, uw makelaar in Drimmelen, bent u aan het juiste adres. Drimmelen, een schitterende stad in Noord-Brabant met een rijke historie, prachtige natuur en bruisend stadsleven, herbergt meer dan 30.000 woningen en telt ruim 60.000 inwoners. Als makelaar in Drimmelen staan wij klaar om u te ondersteunen bij het vinden of verkopen van uw ideale huis.

Bij Bliek Vastgoed zijn we trots op ons uitgebreide netwerk in Drimmelen, wat voor zowel kopers als verkopers van groot belang is. Wij zijn steeds op de hoogte van recent op de markt gekomen huizen en van woningen die binnenkort beschikbaar komen. De begeleiding van een deskundige makelaar is essentieel bij zowel de verkoop als aankoop van een huis.

 

 Afspraak maken

 

 Bliek makelaar

 

Waarom kiezen voor een makelaar in Drimmelen 

Waarom kiezen voor Bliek als uw Makelaar in Drimmelen? Indien u een nieuwe woning zoekt of uw huidige huis wilt verkopen in Drimmelen, is onze lokale en betrouwbare expertise onontbeerlijk. Wij kennen de stad door en door en begeleiden u voortreffelijk gedurende het gehele traject. Wij, als uw makelaar in Drimmelen, zorgen samen met u dat uw huis verkoopklaar is en alle benodigde documenten gereed zijn. Vervolgens stellen we een realistische vraagprijs op. Vanaf het opstellen van de verkoopovereenkomst tot de overdracht staan wij u bij, zodat u zonder zorgen het verkoopproces doormaakt.

Daarnaast assisteren wij u ook bij de aankoop van een nieuwe woning. We onderhandelen over de prijs en adviseren over de staat van het pand. Met uw wensenlijst en onze expertise vergroot u de kans op het vinden van uw droomwoning.

 Afspraak maken

 

Bliek vastgoed is dé makelaar in Drimmelen

Als makelaar in Drimmelen onderhouden wij contacten met zowel verkopers als kopers, luisteren aandachtig naar hun wensen en behoeften om zo effectief te bemiddelen. We evalueren de waarde van woningen en ander vastgoed door de markt te analyseren, vergelijkbare huizen en panden in de omgeving te bekijken en te taxeren. Voor huizen in de verkoop verzorgen wij promotie door advertenties op social media of Google te plaatsen, open huis dagen te organiseren en te adverteren op Funda. Daarnaast plannen en begeleiden wij bezichtigingen voor potentiële kopers of huurders. Wij voeren de onderhandelingen over verkoopvoorwaarden namens verkoper of koper en begeleiden de administratieve en juridische afwikkeling van de verkoop, inclusief het opstellen van koopcontracten en het controleren van de juridische status van het onroerend goed. Ons uitgebreide en professionele netwerk omvat ook financiële adviseurs en notarissen. Wij adviseren onze klanten over marktcondities, prijzen, hypotheken en juridische eisen.

 

Makelaar Drimmelen 

 

Veelgestelde vragen

Is een makelaar noodzakelijk in Drimmelen? Ja, voor deskundige lokale begeleiding door het hele proces heen.

Wat kost een makelaar? De kosten variëren afhankelijk van de geleverde diensten en de complexiteit van de transactie. Bliek Vastgoed biedt een transparant, all-in tarief van € 2.950 voor het volledige verkooppakket, zonder onverwachte kosten. 

Hoe lang duurt een verkoopproces gemiddeld? Dit is afhankelijk van de markt, maar in de huidige markt worden woningen meestal snel verkocht, vaak binnen drie maanden. Echter, factoren zoals prijsstelling, staat van onderhoud en locatie kunnen de duur beïnvloeden. Het is verstandig om samen met uw makelaar een verkoopstrategie te bepalen. 

Kan ik ook zonder makelaar kopen of verkopen? Ja, dit is mogelijk, maar met een makelaar profiteert u van essentiële lokale kennis en ervaring, wat het proces efficiënter en minder stressvol maakt.

Bliek Vastgoed, bekend om zijn betrouwbaarheid, expertise en persoonlijke benadering, is al jaren een begrip in de vastgoedmarkt van Drimmelen en omgeving. Ons kantoor, gevestigd in een prachtig gerestaureerde monumentale woonboerderij uit 1727 in Drimmelen, combineert historische charme met moderne professionaliteit. Als makelaar en taxateur in de regio sinds 2007, hebben wij een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in plaatsen zoals Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Terheijden en Geertruidenberg. Onze cliënten waarderen onze transparante aanpak, scherpe tarieven en onophoudelijke inzet om hun woonwensen te vervullen. Kies voor Bliek Vastgoed, een makelaar die uw behoeften vooropstelt en u goed begeleidt.

 Afspraak maken

 

Uw huis verkopen is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Bij Bliekvastgoed zorgen we voor een uitstekende begeleiding bij dit proces. Voor een vast bedrag van € 2.950 all-in bieden wij een compleet verkooppakket, inclusief het Funda Package (foto's, 360° Virtual Tour, video, plattegronden, meetrapport) en Energielabel.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking en een waardebepaling. Samen met u bepalen we de reële waarde van uw woning en stellen we een verkoopplan op om uw huis optimaal te verkopen.

Bij Bliekvastgoed staat een persoonlijke benadering centraal. In een persoonlijk onderhoud vertellen wij u graag meer over onze scherp geprijsde diensten en hoe wij u kunnen ondersteunen in het verkoopproces. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.