Makelaar Oosterhout - De specialist in de aan- en verkoop van uw huis!

Zoekt u een woning in Oosterhout of wilt u uw huidige huis verkopen? En heeft u een makelaar Oosterhout nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Oosterhout is een prachtige stad in Noord-Brabant met meer dan 30.000 woningen en ruim 60.000 inwoners. Het heeft een rijke geschiedenis, natuur en een levendige stadsomgeving. Wij als makelaar in Oosterhout kunnen u begeleiden bij het vinden of verkopen van uw droomhuis.

 

Wij van Bliek Vastgoed hebben een breed netwerk in de omgeving Oosterhout, wat van groot belang is voor zowel kopers als verkopers. Daarnaast zijn we op de hoogte van huizen die net op de markt zijn of zelfs van woningen die binnenkort te koop zullen staan. Een goede makelaar is belangrijk voor het begeleiden van het verkoop of aankoopproces.

 Afspraak maken

 

Makelaar Oosterhout - Erik Bliek 

 

Waarom Bliek als Makelaar in Oosterhout?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning of uw huidige huis wilt verkopen in Oosterhout, is de lokale kennis van een goede betrouwbare makelaar onmisbaar. Wij weten precies wat er speelt in de stad en kunnen u daardoor uitstekend begeleiden gedurende het gehele proces. Bij de voorbereiding zorgen wij als makelaar Oosterhout er samen met u voor dat uw huis verkoop klaar is en alle benodigde documenten voorhanden zijn. Vervolgens wordt er een realistische vraagprijs bepaald. Uw makelaar staat u bij van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot aan de overdracht, zodat u het verkoopproces zorgeloos kunt doorlopen.

Uw huis verkopen is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Bij Bliekvastgoed zorgen we voor een uitstekende begeleiding bij dit proces. Voor een vast bedrag van € 2.950 all-in bieden wij een compleet verkooppakket, inclusief het Funda Package (foto's, 360° Virtual Tour, video, plattegronden, meetrapport) en Energielabel. 

Aan de andere kant kunnen we als makelaar Oosterhout u ook assisteren bij het aankopen van een nieuwe woning. We onderhandelen over de prijs en adviseren u over de staat van het pand. Door een wensenlijst op te stellen en gebruik te maken van onze kennis, vergroot u de kans op het vinden van uw ideale woning.

 Afspraak maken

 

Erik Bliek Makelaar Oosterhout 

 

Over Bliek vastgoed

Werkzaamheden van ons als makelaar Oosterhout:

 1. Het onderhouden van contacten met zowel de verkopende partij als de kopers. Dit houdt in dat we goed luisteren naar de wensen en eisen van onze klanten om  goed te kunnen bemiddelen.
 2. We beoordelen de waarde van woningen en ander onroerend goed. We doen dit door de markt te analyseren en vergelijkbare huizen en panden in de omgeving te bekijken en te taxeren.
 3. Wanneer een huis in de verkoop staat promoten we het te verkopen of te verhuren onroerend goed. Dit kan door middel van het plaatsen van advertenties in social media of Google, het organiseren van open huizen dagen en het gebruik maken van Funda.
 4. We zorgen voor het plannen en uitvoeren van bezichtigingen voor potentiële kopers of huurders.
 5. Wij zijn de partij die onderhandelen over de verkoopvoorwaarden namens de verkoper of koper.
 6. Wanneer het pand verkocht is zorgen wij voor het begeleiden van de administratieve en juridische afhandeling van de verkoop. Hierbij kan het gaan om het opstellen van koopcontracten, het controleren van de juridische status van onroerend goed en het assisteren bij de eigendomsoverdracht.
 7. Wij van Bliek vastgoed hebben een groot een professioneel netwerk inclusief financiële adviseurs en notarissen.
 8. Advies geven: Het adviseren van klanten over de marktcondities, prijzen, hypotheken en juridische vereisten.

 

Veelgestelde Vragen

 1. Heb ik echt een makelaar nodig in Oosterhout? Ja, voor lokale expertise en begeleiding door het gehele proces.
 2. Wat zijn de kosten van een makelaar?
  Dit varieert afhankelijk van de diensten die worden geleverd en de complexiteit van de transactie. Bij Bliek Vastgoed bieden we een transparant, all-in tarief van € 2.950 voor het volledige verkooppakket, zodat klanten niet voor onverwachte kosten komen te staan.
 1. Hoe lang duurt het verkoopproces gemiddeld?
  Dit is afhankelijk van de markt. In de huidige markt worden woningen gewoonlijk erg snel verkocht; het merendeel van de woningen wordt dan ook binnen drie maanden verkocht. Echter, specifieke factoren zoals de prijsstelling, staat van onderhoud en de locatie kunnen deze termijn beïnvloeden. Het is raadzaam om samen met uw makelaar een strategie te bepalen voor een vlotte verkoop van uw woning.
 1. Kan ik ook zonder makelaar kopen of verkopen?
  Ja, dit is mogelijk maar een makelaar biedt lokale kennis en ervaring die cruciaal kan zijn bij het navigeren van de Oosterhoutse vastgoedmarkt. Wij staan u bij van begin tot eind, waardoor het proces efficiënter en minder stressvol wordt.

 

Bliek Vastgoed staat al jarenlang bekend om zijn betrouwbaarheid, expertise en persoonlijke benadering in de vastgoedmarkt van Oosterhout en omgeving. Gevestigd in een prachtig gerestaureerde monumentale woonboerderij uit 1727 in Drimmelen, straalt ons kantoor zowel historische charme als moderne professionaliteit uit. Onze activiteiten als Makelaar en Taxateur in de regio zijn sinds 2007 een begrip, en we hebben een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in plaatsen zoals Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Terheijden en Geertruidenberg. Onze cliënten waarderen vooral onze transparante aanpak, scherpe tarieven en goede inzet om hun woning te verkopen te vervullen. Met Bliek Vastgoed kiest u voor een makelaar die goed bereikbaar is en exact weet wat er moet gebeuren!

 Afspraak maken