Makelaar Made

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Made of wilt u uw huis verkopen? Wij van Bliek Vastgoed zijn de makelaar in Made die u verder kan helpen. Wij hebben een groot uitgebreid netwerk in Made en omgeving en kunnen hiermee zowel verkopers als ook kopers van woningen en huizen op weg helpen.

Made is een gezellig dorp in Noord-Brabant met een opgewekte dorpskern, meer dan 5.000 woningen en ruim 12.500 inwoners. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste woningaanbod en weten van woningen die binnenkort beschikbaar zijn. Met onze inzichten en kennis van de regio staan wij klaar om u in uw zoektocht naar een de perfecte woning te ondersteunen. Neem contact met ons op en wij laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen. 

 

Afspraak maken

 

Waarom voor Bliek Vastgoed kiezen als makelaar in Made?

Waarom is Bliek de beste keuze voor u als makelaar in Made? Wanneer u van plan bent om een nieuwe woning in Made te vinden of om uw huidige woning te verkopen, is het belangrijk om een betrouwbare partner te hebben die de lokale market kent en precies weet welke ontwikkelingen op de markt spelen in de stad/dorp. 

Bij de voorbereiding zorgen wij er samen met u voor dat uw huis verkoop klaar is en u over alle benodigde documenten beschikt. Vervolgens wordt er door ons een realistische waardebepaling doorgevoerd en een vraagprijs voor uw woning bepaald. Wij als makelaar in Made ondersteunen u bij het opstellen van de verkoopovereenkomst tot aan de overdracht, zodat het verkoopproces zorgeloos en makkelijk afgerond kan worden.

Uw huis verkopen is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Wij van Bliek Vastgoed bieden een uitstekende en alomvattende begeleiding bij dit proces. Voor een vast € 2.950 all-in bieden wij een compleet verkooppakket, inclusief het Funda Package (foto's, 360° Virtual Tour, video, plattegronden, meetrapport) en Energielabel. 

Natuurlijk helpen wij u ook bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij ondersteunen u bij de onderhandelingen over de prijs en bieden uitstekende en individuele begeleiding tijdens het gehele aankoopproces. 

Afspraak maken

 Makelaar Made

Onze diensten als uw makelaar in Made 

 - Wij onderhouden contact met zowel de verkoper als ook de kopende partij. Wij zorgen ervoor om goed naar beide partijen te luisteren en hun wensen en eisen zo goed mogelijk na te komen en hierover te onderhandelen. 

- Wij bieden een gratis waardebepaling van uw woning of huis aan. Wij analyseren hiervoor de markt en vergelijken relevante huizen en panden in de omgeving. 

 - Indien een woning wordt verkocht zijn wij verantwoordelijk voor het promoten van de verkoop of het huren van dit onroerend goed. Hiervoor maken en plaatsen wij advertenties op Google of social media, organiseren openhuisdagen en maken gebruik van Funda. 

-  Bezichtigingen voor potentiële kopers of huurders worden door ons uitgevoerd en gepland en goed met u gecommuniceerd. 

- Wij zijn de onderhandelaar tussen beide partijen die zich met de verkoopvoorwaarden en wensen van verkoper en koper bezighoud.  

- Wanneer de verkoop is gelukt begeleiden wij de administratieve en juridische afhandeling door het opstellen van koopcontracten, het controleren van de juridische status en door assistentie te geven bij de eigendomsoverdracht. 

- Bliek Vastgoed heeft toegang tot een groot professioneel netwerk, waaronder ook financiële adviseurs en notarissen. 

-  Wij adviseren klanten over de marktcondities, hypotheken, prijzen en juridische vereisten. 

Afspraak maken

 

Bliek Vastgoed 

 

Veel gestelde vragen 

- Is het nodig om een makelaar in Made in te huren?

Ja, voor lokale en deskundige expertise en professionele begeleiding door het proces heen. 

- Hoeveel kost een makelaar? 

Dit hangt ervan af, welke diensten geleverd worden en hoe complex de transactie is. Wij van Bliek Vastgoed bieden een transparant, all-in tarief van € 2.950 voor het volledige verkooppakket; hiermee vermijden onze klanten onverwachte kosten.

- Wat is de gemiddelde duur van het gehele verkoopproces? 

 Dit hangt van de markt af, maar momenteel duurt het minder dan drie maanden tot dat een huis verkocht is. Er spelen nog wat andere factoren mee zoals prijsstelling, staat van onderhoud en locatie, waarom het belangrijk is om een tijdsefficiënte verkoopstrategie met je makelaar te bepalen. 

- Kan ik zonder de hulp van een makelaar kopen of verkopen? 

Ja, dat kan, maar een makelaar biedt u essentiële lokale kennis en ervaring waarmee u het proces efficiënter en met minder stress kunt doorlopen. 

 

Jarenlang staat Bliek Vastgoed al bekend als betrouwbare en deskundige expert in de vastgoedmarkt van Made en omgeving. Wij zijn gevestigd in een prachtig gerestaureerde monumentale woonboerderij uit 1727 in Drimmelen. Sinds 2007 staan onze persoonlijke aanpak en professionele activiteiten als Makelaar en Taxateur bekend in de regio van Made. In die tijd hebben wij een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in plaatsen zoals Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Terheijden en Geertruidenberg. Wij worden door onze klanten vooral gewaardeerd om onze transparante aanpak, scherpe tarieven en goede inzet in het verkoopproces van hun woning. Bliek Vastgoed is de juiste keuze als u op zoek bent naar een goed bereikbaren en deskundige makelaar die u in uw onderneming ondersteunt. 

Afspraak maken