Taxatie wonen nodig?

Home/Onze Diensten/Taxatie wonen nodig?
 • U heeft een woning of appartement gekocht ?
 • U gaat verbouwen ?
 • U bent bezig met een hypotheek ?
 • U heeft een waardering voor de fiscus nodig ?
 • U heeft een pand op het oog, maar weet niet wat het waard is ?
 • U wilt weten wat uw woning waard is in verband met een boedelscheiding ?

Logo_NWWIOnze taxaties zijn NWWI gevalideerd.  Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Taxateurs die bij het NWWI zijn aangesloten voldoen aan strenge voorwaarden. Ze zijn zeer goed bekend in de regio en leveren een leesbaar en betrouwbaar taxatierapport. Wij werken snel en goed. Vandaag de opdracht, morgen de opname en in pricipe is dezelfde dag het rapport klaar. Onze taxaties worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Omdat we grote aantallen taxaties uitvoeren kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Voor meer info kunt u het beste even bellen.

Waar taxeren wij ? Oosterhout, Breda, Drimmelen, Geertruidenberg, Waalwijk, Aalburg, Woudrichem, Werkendam, Etten-Leur, Zundert, Gilzen en Rijen, Dongen, Baarle-Nassau, Alphen-Chaam en de onder de gemeenten behorende plaatsen.

 • Telefoon

  telefoon: 0162-456356
  mobiel: 06-11003522

Plaats een taxatieopdracht

NWWI-rapport-aanvragen

 

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Inmiddels zijn ruim 4420 taxateurs bij het NWWI aangesloten.

Plaats een taxatieopdracht!